Τελευταία Νέα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ανάκληση μη ασφαλών τροφίμων: ζάχαρη λευκή κρυσταλλική και ζάχαρη καστανή από ζαχαροκάλαμο -
…
Πινακες Κατάταξης/Μοριοδότησης Προκήρυξης Τμηματαρχών ΕΦΕΤ 13055_2023 6ΝΞΝΟΡ9Τ-ΕΚΘ
Νοεμβρίου 21, 2024
Login to your account
Username *
Password *
Remember Me
Forgot your password?
Forgot your username?
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αρχική
Διοικητικό Συμβούλιο
Γενική Διεύθυνση
Έρευνα
Αξιολόγηση επικινδυνότητας
Συμπεριφορά καταναλωτή
Ερευνητικά Έργα
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Ε.Φ.Ε.Τ
Σύστημα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων
Επικοινωνία
Αποστολή – αρμοδιότητες
Οργανόγραμμα
Ευρωπαϊκοί & Διεθνείς Θεσμοί
EFSA
Νέα της EFSA
Διαβουλεύσεις
Επιστημονικές Γνωμοδοτήσεις / Εκθέσεις
Εκπαιδευτικά Προγράμματα EFSA
Θέσεις Εργασίας EFSA
Οργανισμοί του Άρθρου 36 του Καν. (ΕΚ) 178/2002
Διαδικασία Ένταξης στον Κατάλογο Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Κατάλογος Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Προσκλήσεις για Επιχορήγηση από την EFSA
Προσκλήσεις για Θέσεις Εμπειρογνωμόνων στην ΕFSA
webinars / videos / infographics
ACN
RASFF
AAC
FFN
CODEX ALIMENTARIUS
Συχνές Ερωτήσεις
Εθνικό Σημείο Επαφής
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής σχολίων επί θεμάτων συζήτησης του Codex Alimentarius
Videos Codex Science
INFOSAN
FOOD FRAUD NETWORK
Επιστημονικό Συμβούλιο Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Ε.Τ.)
Εθνικό Συμβούλιο Πολιτικής Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Π.Ε.Τ.)
Απολογισμός δράσεων
Επιχειρήσεις Τροφίμων
Έναρξη λειτουργίας επιχείρησης
Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις
Τομέας Κρέατος
Τομέας Αλιευτικών Προϊόντων
Τομέας Γάλακτος & Γαλακτοκομικών
Τομέας Προϊόντων Αυγού
Ψυκτικές Αποθήκες
Τομέας Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης
Καταχωρημένες εγκαταστάσεις
Εξαγωγές τροφίμων
Διαδικασία Χορήγησης Πιστοποιητικού
Έντυπα Χορήγησης Πιστοποιητικού Εξαγωγής
Οδηγοί Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών
Εκδόσεις για τις επιχειρήσεις
Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων
Πρόγραμμα Κατάρτισης
Διαδικασία Ένταξης Στο Μητρώο
Καταναλωτές
Αναφορές / Καταγγελίες
Διατροφή
Διατροφικές Συστάσεις
DRVs-Tιμές Αναφοράς Διαιτητικής Πρόσληψης
Αλάτι, Λιπαρά
Δυσανεξίες / Αλλεργίες
Απάτη Στην Αγροδιατροφική Αλυσίδα
Επισήμανση Τροφίμων
RASFF Consumer's Portal
Κίνδυνοι Τροφίμων
Εκδόσεις
Αρχές Ελέγχου
Μέθοδοι και τεχνικές
Οδηγίες επίσημων ελέγχων
Πολυετές Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ελέγχων
Έντυπα Απόδοσης Στοιχείων Επίσημων Ελέγχων
Έντυπα
Έντυπα - Διαδικασίες ACN
Εγκύκλιοι
Στοιχεία Επίσημων Ελέγχων
Εργαστήρια
Εργαστήρια αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Εθνικά εργαστήρια αναφοράς για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Δίκτυο Εργαστηρίων του Ε.Φ.Ε.Τ
Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων ΕΦΕΤ
Αθήνα
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Θεσσαλονίκη
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Εκπαίδευση Προσωπικού Αρχών Ελέγχου
Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής
Μητρώο Εκπαιδευτών
Αρχείο Προγραμμάτων Κατάρτισης
Πολιτική Διαχείρισης Αναφορών
Νομοθεσία
Εθνική Νομοθεσία
Ενωσιακή Νομοθεσία
Ενημέρωση
Δελτία Τύπου
Ανακλήσεις
Νοθεία
Κυρώσεις
Άλλα
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Διαγωνισμοί/Προκηρύξεις
Διαγωνισμοί
Προκηρύξεις
Δημοσκοπήσεις
Άλλα Νέα
EFSA
CODEX
Διατροφή
Εκπαίδευση
Ομιλίες
Ημερήσιες Διατάξεις
Forum
Προκηρύξεις (622)
More...
Συνέχεια Ενημέρωσης σχετικά με ελέγχους προϊόντων κατόπιν του πυρηνικού ατυχήματος στην Ιαπωνία
(2) Συνέχεια Ενημέρωσης κατόπιν του πυρηνικού ατυχήματος στην Ιαπωνία
Συνέχεια Ενημέρωσης κατόπιν του πυρηνικού ατυχήματος στην Ιαπωνία
Οδηγίες προς τους καταναλωτές για το πασχαλινό τραπέζι
Ενημέρωση σχετικά με ανίχνευση υψηλών επιπέδων ραδιενέργειας σε μανιτάρια Βουλγαρίας
Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με ανίχνευση υψηλών επιπέδων ραδιενέργειας σε μανιτάρια Βουλγαρίας
Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με ανίχνευση υψηλών επιπέδων ραδιενέργειας σε μανιτάρια Βουλγαρίας
Δράσεις του Ε.Φ.Ε.Τ. σχετικά με την προστασία των συμφερόντων του καταναλωτή
Ύπαρξη ξένου σώματος (γυαλί) σε επιδόρπιο γιαουρτιού
Παρουσία βακτηρίου (E. coli) σε Ισπανικά αγγούρια που διακινήθηκαν στην Γερμανία
Συνέχεια «Ενημέρωση σχετικά με την παρουσία βακτηρίου (E. coli) σε Ισπανικά αγγούρια που διακινήθηκαν στην Γερμανία»
Ενημέρωση σχετικά με δράσεις του ΕΦΕΤ
Συμβουλές υγιεινής για την πρόληψη διαρροϊκής ασθένειας με ιδιαίτερη έμφαση στην τοξίνη Shiga – που παράγεται από το E.coli (STEC), η οποία επίσης ονομάζεται, βεροτοξίνη – που παράγεται από το E.coli (VTEC) ή εντεροαιμορραγικό E.coli (EHEC)
Ενημερωθείτε για τη δημόσια διαβούλευση σχετικά με τον εμπλουτισμό τροφίμων
Συνέχεια Ενημέρωσης - Επιδημία E. Coli (EHEC) στην Γερμανία
Ενημέρωση Σχετικά με Ανάκληση Κατεψυγμένων Μπιφτεκιών στη Γαλλία
Ενημέρωση σχετικά με τη διερεύνηση επιδημίας E.coli στη Γαλλία
Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με τη διερεύνηση επιδημίας E.coli στη Γαλλία
Συνήθεις ερωτήσεις-απαντήσεις για το στέλεχος Escherichia coli (STEC) που παράγει την τοξίνη Shiga
Συμμετοχή της Ελλάδας στο πιλοτικό πρόγραμμα του iRASFF
Έναρξη
Προηγούμενο
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Επόμενο
Τέλος
Σελίδα 8 από 32
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ/ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Αρχική
Διοικητικό Συμβούλιο
Γενική Διεύθυνση
Έρευνα
Αξιολόγηση επικινδυνότητας
Συμπεριφορά καταναλωτή
Ερευνητικά Έργα
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Ε.Φ.Ε.Τ
Σύστημα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων
Επικοινωνία
Αποστολή – αρμοδιότητες
Οργανόγραμμα
Ευρωπαϊκοί & Διεθνείς Θεσμοί
EFSA
Νέα της EFSA
Διαβουλεύσεις
Επιστημονικές Γνωμοδοτήσεις / Εκθέσεις
Εκπαιδευτικά Προγράμματα EFSA
Θέσεις Εργασίας EFSA
Οργανισμοί του Άρθρου 36 του Καν. (ΕΚ) 178/2002
Διαδικασία Ένταξης στον Κατάλογο Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Κατάλογος Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Προσκλήσεις για Επιχορήγηση από την EFSA
Προσκλήσεις για Θέσεις Εμπειρογνωμόνων στην ΕFSA
webinars / videos / infographics
ACN
RASFF
AAC
FFN
CODEX ALIMENTARIUS
Συχνές Ερωτήσεις
Εθνικό Σημείο Επαφής
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής σχολίων επί θεμάτων συζήτησης του Codex Alimentarius
Videos Codex Science
INFOSAN
FOOD FRAUD NETWORK
Επιστημονικό Συμβούλιο Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Ε.Τ.)
Εθνικό Συμβούλιο Πολιτικής Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Π.Ε.Τ.)
Απολογισμός δράσεων
Επιχειρήσεις Τροφίμων
Έναρξη λειτουργίας επιχείρησης
Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις
Τομέας Κρέατος
Τομέας Αλιευτικών Προϊόντων
Τομέας Γάλακτος & Γαλακτοκομικών
Τομέας Προϊόντων Αυγού
Ψυκτικές Αποθήκες
Τομέας Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης
Καταχωρημένες εγκαταστάσεις
Εξαγωγές τροφίμων
Διαδικασία Χορήγησης Πιστοποιητικού
Έντυπα Χορήγησης Πιστοποιητικού Εξαγωγής
Οδηγοί Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών
Εκδόσεις για τις επιχειρήσεις
Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων
Πρόγραμμα Κατάρτισης
Διαδικασία Ένταξης Στο Μητρώο
Καταναλωτές
Αναφορές / Καταγγελίες
Διατροφή
Διατροφικές Συστάσεις
DRVs-Tιμές Αναφοράς Διαιτητικής Πρόσληψης
Αλάτι, Λιπαρά
Δυσανεξίες / Αλλεργίες
Απάτη Στην Αγροδιατροφική Αλυσίδα
Επισήμανση Τροφίμων
RASFF Consumer's Portal
Κίνδυνοι Τροφίμων
Εκδόσεις
Αρχές Ελέγχου
Μέθοδοι και τεχνικές
Οδηγίες επίσημων ελέγχων
Πολυετές Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ελέγχων
Έντυπα Απόδοσης Στοιχείων Επίσημων Ελέγχων
Έντυπα
Έντυπα - Διαδικασίες ACN
Εγκύκλιοι
Στοιχεία Επίσημων Ελέγχων
Εργαστήρια
Εργαστήρια αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Εθνικά εργαστήρια αναφοράς για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Δίκτυο Εργαστηρίων του Ε.Φ.Ε.Τ
Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων ΕΦΕΤ
Αθήνα
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Θεσσαλονίκη
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Εκπαίδευση Προσωπικού Αρχών Ελέγχου
Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής
Μητρώο Εκπαιδευτών
Αρχείο Προγραμμάτων Κατάρτισης
Πολιτική Διαχείρισης Αναφορών
Νομοθεσία
Εθνική Νομοθεσία
Ενωσιακή Νομοθεσία
Ενημέρωση
Δελτία Τύπου
Ανακλήσεις
Νοθεία
Κυρώσεις
Άλλα
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Διαγωνισμοί/Προκηρύξεις
Διαγωνισμοί
Προκηρύξεις
Δημοσκοπήσεις
Άλλα Νέα
EFSA
CODEX
Διατροφή
Εκπαίδευση
Ομιλίες
Ημερήσιες Διατάξεις
Forum