Για το έτος 2021 πρόκειται να υλοποιηθούν 11 (έντεκα) εκπαιδευτικά προγράμματα, κατάρτισης των επιθεωρητών του Ε.Φ.Ε.Τ και των Συναρμοδίων Αρχών Ελέγχου, μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης με χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας:
Α/Α |
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ |
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ |
ΕΝΑΡΞΗ |
ΛΗΞΗ |
1 |
Κυρωτικό Ν.4235/2014 Ζητήματα εφαρμογής του Ν.4235/2014 - Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στον τομέα των τροφίμων |
ΑΘΗΝΑ (Διαδικτυακά) |
29/3/2021 |
31/3/2021 |
17/5/2021 |
19/5/2021 |
|||
14/6/2021 |
16/6/2021 |
|||
2 |
Αξιολόγηση συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (HACCP)- Μέθοδοι και τεχνικές δειγματοληψίας |
ΑΘΗΝΑ (Διαδικτυακά) |
5/4/2021 |
7/4/2021 |
24/5/2021 |
26/5/2021 |
|||
23/6/2021 |
25/6/2021 |
|||
3 |
Επίσημος έλεγχος στον τομέα του ελαιολάδου |
ΑΘΗΝΑ (Διαδικτυακά) |
12/4/2021 |
14/4/2021 |
4 |
Επίσημος έλεγχος στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων |
ΑΘΗΝΑ (Διαδικτυακά) |
19/4/2021 |
21/4/2021 |
31/5/2021 |
2/6/2021 |
|||
5 |
Ιχνηλασιμότητα τροφίμων-Διεθνή Πρότυπα Διαχείρισης Ιχνηλασιμότητας Τροφίμων (ISO 22005:2007, GS1, κλπ.) ISO 19011:2011 Guidelines for auditing management systems |
ΑΘΗΝΑ (Διαδικτυακά) |
10/5/2021 |
12/5/2021 |
7/6/2021 |
9/6/2021 |