Συνοπτική καταγραφή των συμπερασμάτων των συσκέψεων των συντονιστών κρίσεων για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές της 29ης Ιουνίου της 30ής Ιουνίου 2021 και της 13ης Ιουλίου 2021 σχετικά με την παρουσία αιαιθυλενοξειδίου πάνω από το όριο ποσοτικοποίησης (LOQ) στο κόμμι χαρουπιού (πρόσθετο τροφίμων E410). Γίνεται αναφορά στα μέτρα διαχείρισης που αποφασίσθηκαν από την ΕΕ στο πλαίσιο αντιμετώπισης του περιστατικού της παρουσίας αιθυλενοξειδίου πάνω από το όριο ποσοτικοποίησης (LOQ) στο κόμμι χαρουπιού (πρόσθετο τροφίμων E410).Παρατίθενται το σχετικό κείμενο τόσο στην ελληνική ( ανεπίσημη μετάφραση) όσο και στην αγγλική γλώσσα.
COVID-19: Οδηγός για τη Βιομηχανία Τροφίμων
COVID-19: Οδηγός Επανεκκίνησης για τη Μαζική Εστίαση