Τελευταία Νέα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ανάκληση μη ασφαλών τροφίμων: ζάχαρη λευκή κρυσταλλική και ζάχαρη καστανή από ζαχαροκάλαμο -
…
Πινακες Κατάταξης/Μοριοδότησης Προκήρυξης Τμηματαρχών ΕΦΕΤ 13055_2023 6ΝΞΝΟΡ9Τ-ΕΚΘ
Νοεμβρίου 21, 2024
Login to your account
Username *
Password *
Remember Me
Forgot your password?
Forgot your username?
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αρχική
Διοικητικό Συμβούλιο
Γενική Διεύθυνση
Έρευνα
Αξιολόγηση επικινδυνότητας
Συμπεριφορά καταναλωτή
Ερευνητικά Έργα
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Ε.Φ.Ε.Τ
Σύστημα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων
Επικοινωνία
Αποστολή – αρμοδιότητες
Οργανόγραμμα
Ευρωπαϊκοί & Διεθνείς Θεσμοί
EFSA
Νέα της EFSA
Διαβουλεύσεις
Επιστημονικές Γνωμοδοτήσεις / Εκθέσεις
Εκπαιδευτικά Προγράμματα EFSA
Θέσεις Εργασίας EFSA
Οργανισμοί του Άρθρου 36 του Καν. (ΕΚ) 178/2002
Διαδικασία Ένταξης στον Κατάλογο Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Κατάλογος Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Προσκλήσεις για Επιχορήγηση από την EFSA
Προσκλήσεις για Θέσεις Εμπειρογνωμόνων στην ΕFSA
webinars / videos / infographics
ACN
RASFF
AAC
FFN
CODEX ALIMENTARIUS
Συχνές Ερωτήσεις
Εθνικό Σημείο Επαφής
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής σχολίων επί θεμάτων συζήτησης του Codex Alimentarius
Videos Codex Science
INFOSAN
FOOD FRAUD NETWORK
Επιστημονικό Συμβούλιο Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Ε.Τ.)
Εθνικό Συμβούλιο Πολιτικής Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Π.Ε.Τ.)
Απολογισμός δράσεων
Επιχειρήσεις Τροφίμων
Έναρξη λειτουργίας επιχείρησης
Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις
Τομέας Κρέατος
Τομέας Αλιευτικών Προϊόντων
Τομέας Γάλακτος & Γαλακτοκομικών
Τομέας Προϊόντων Αυγού
Ψυκτικές Αποθήκες
Τομέας Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης
Καταχωρημένες εγκαταστάσεις
Εξαγωγές τροφίμων
Διαδικασία Χορήγησης Πιστοποιητικού
Έντυπα Χορήγησης Πιστοποιητικού Εξαγωγής
Οδηγοί Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών
Εκδόσεις για τις επιχειρήσεις
Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων
Πρόγραμμα Κατάρτισης
Διαδικασία Ένταξης Στο Μητρώο
Καταναλωτές
Αναφορές / Καταγγελίες
Διατροφή
Διατροφικές Συστάσεις
DRVs-Tιμές Αναφοράς Διαιτητικής Πρόσληψης
Αλάτι, Λιπαρά
Δυσανεξίες / Αλλεργίες
Απάτη Στην Αγροδιατροφική Αλυσίδα
Επισήμανση Τροφίμων
RASFF Consumer's Portal
Κίνδυνοι Τροφίμων
Εκδόσεις
Αρχές Ελέγχου
Μέθοδοι και τεχνικές
Οδηγίες επίσημων ελέγχων
Πολυετές Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ελέγχων
Έντυπα Απόδοσης Στοιχείων Επίσημων Ελέγχων
Έντυπα
Έντυπα - Διαδικασίες ACN
Εγκύκλιοι
Στοιχεία Επίσημων Ελέγχων
Εργαστήρια
Εργαστήρια αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Εθνικά εργαστήρια αναφοράς για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Δίκτυο Εργαστηρίων του Ε.Φ.Ε.Τ
Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων ΕΦΕΤ
Αθήνα
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Θεσσαλονίκη
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Εκπαίδευση Προσωπικού Αρχών Ελέγχου
Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής
Μητρώο Εκπαιδευτών
Αρχείο Προγραμμάτων Κατάρτισης
Πολιτική Διαχείρισης Αναφορών
Νομοθεσία
Εθνική Νομοθεσία
Ενωσιακή Νομοθεσία
Ενημέρωση
Δελτία Τύπου
Ανακλήσεις
Νοθεία
Κυρώσεις
Άλλα
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Διαγωνισμοί/Προκηρύξεις
Διαγωνισμοί
Προκηρύξεις
Δημοσκοπήσεις
Άλλα Νέα
EFSA
CODEX
Διατροφή
Εκπαίδευση
Ομιλίες
Ημερήσιες Διατάξεις
Forum
Προκηρύξεις (622)
More...
Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το διοξείδιο του τιτανίου (Ε 171)
EFSA: Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου επιστημονικής γνωμοδότησης για τα ανώτατα ανεκτά επίπεδα πρόσληψης σακχάρων από τη διατροφή
Αυγούστου 01, 2021
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της EFSA
Μοντέλο Ενεργειών Συμμόρφωσης –ΜΕΣ
Τροποποίηση των άρθρων 3, 22 και 23 του Ν. 4235/2014
Διαδικασία για χορήγηση Πιστοποιητικών κατά τις εξαγωγές προϊόντων-Χρήσιμα έντυπα
9ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ – Παράταση ως 30 Ιουνίου στην υποβολή περιλήψεων για προφορική παρουσίαση
Πλαστικά υλικά και αντικείμενα σε επαφή με τρόφιμα που περιέχουν ως πρόσθετα ουσίες που προέρχονται από μπαμπού (bamboo).
Η «EFSA» κατευθύνει τους προμηθευτές τροφίμων για τις πληροφορίες στους καταναλωτές για τις ημερομηνίες κατανάλωσης τροφίμων και συμβουλεύει για την ασφαλή απόψυξη τροφίμων
Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο του «Greek Lipid Forum» με τίτλο «Σύγχρονες Τάσεις στον Τομέα των Λιπιδίων»
ΕFSA: Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου επιστημονικής γνωμοδότησης σχετικά με τις in vitro τεχνικές τυχαίας μεταλλαξογένεσης (mutagenesis techniques).
Ιουνίου 08, 2021
7 Ιουνίου 2021 - Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων «Ασφαλή τρόφιμα τώρα για ένα υγιές αύριο»
Η σημασία και η χρησιμότητα του ΕΦΕΤ στην Ελλάδα του σήμερα – εναρκτήρια ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ. του Ε.Φ.Ε.Τ. στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παχυσαρκίας
Η αναθεωρημένη θέση της «EFSA» σχετικά με το διοξείδιο του τιτανίου ως πρόσθετο τροφίμων (Ε 171)
Νέα έντυπα ελέγχου επιχειρήσεων τροφίμων
Εφαρμογή ΚΥΑ 1408/274009/ΦΕΚ Β΄/9-10-2020 Κατάταξη των επιχειρήσεων τροφίμων σε κατηγορίες επικινδυνότητας - Συχνότητα επισήμων ελέγχων
Ενημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο του Πάσχα
Δημόσια Διαβούλευση επί του σχεδίου Στρατηγικής της EFSA για το 2027
Απριλίου 13, 2021
Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη εφαρμογής ενωσιακής νομοθεσίας για τον καθορισμό ανωτάτων ορίων trans λιπαρών οξέων στα τρόφιμα από την 1η Απριλίου 2021
15η Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή
Έναρξη
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Επόμενο
Τέλος
Σελίδα 5 από 32
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ/ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Αρχική
Διοικητικό Συμβούλιο
Γενική Διεύθυνση
Έρευνα
Αξιολόγηση επικινδυνότητας
Συμπεριφορά καταναλωτή
Ερευνητικά Έργα
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Ε.Φ.Ε.Τ
Σύστημα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων
Επικοινωνία
Αποστολή – αρμοδιότητες
Οργανόγραμμα
Ευρωπαϊκοί & Διεθνείς Θεσμοί
EFSA
Νέα της EFSA
Διαβουλεύσεις
Επιστημονικές Γνωμοδοτήσεις / Εκθέσεις
Εκπαιδευτικά Προγράμματα EFSA
Θέσεις Εργασίας EFSA
Οργανισμοί του Άρθρου 36 του Καν. (ΕΚ) 178/2002
Διαδικασία Ένταξης στον Κατάλογο Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Κατάλογος Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Προσκλήσεις για Επιχορήγηση από την EFSA
Προσκλήσεις για Θέσεις Εμπειρογνωμόνων στην ΕFSA
webinars / videos / infographics
ACN
RASFF
AAC
FFN
CODEX ALIMENTARIUS
Συχνές Ερωτήσεις
Εθνικό Σημείο Επαφής
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής σχολίων επί θεμάτων συζήτησης του Codex Alimentarius
Videos Codex Science
INFOSAN
FOOD FRAUD NETWORK
Επιστημονικό Συμβούλιο Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Ε.Τ.)
Εθνικό Συμβούλιο Πολιτικής Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Π.Ε.Τ.)
Απολογισμός δράσεων
Επιχειρήσεις Τροφίμων
Έναρξη λειτουργίας επιχείρησης
Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις
Τομέας Κρέατος
Τομέας Αλιευτικών Προϊόντων
Τομέας Γάλακτος & Γαλακτοκομικών
Τομέας Προϊόντων Αυγού
Ψυκτικές Αποθήκες
Τομέας Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης
Καταχωρημένες εγκαταστάσεις
Εξαγωγές τροφίμων
Διαδικασία Χορήγησης Πιστοποιητικού
Έντυπα Χορήγησης Πιστοποιητικού Εξαγωγής
Οδηγοί Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών
Εκδόσεις για τις επιχειρήσεις
Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων
Πρόγραμμα Κατάρτισης
Διαδικασία Ένταξης Στο Μητρώο
Καταναλωτές
Αναφορές / Καταγγελίες
Διατροφή
Διατροφικές Συστάσεις
DRVs-Tιμές Αναφοράς Διαιτητικής Πρόσληψης
Αλάτι, Λιπαρά
Δυσανεξίες / Αλλεργίες
Απάτη Στην Αγροδιατροφική Αλυσίδα
Επισήμανση Τροφίμων
RASFF Consumer's Portal
Κίνδυνοι Τροφίμων
Εκδόσεις
Αρχές Ελέγχου
Μέθοδοι και τεχνικές
Οδηγίες επίσημων ελέγχων
Πολυετές Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ελέγχων
Έντυπα Απόδοσης Στοιχείων Επίσημων Ελέγχων
Έντυπα
Έντυπα - Διαδικασίες ACN
Εγκύκλιοι
Στοιχεία Επίσημων Ελέγχων
Εργαστήρια
Εργαστήρια αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Εθνικά εργαστήρια αναφοράς για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Δίκτυο Εργαστηρίων του Ε.Φ.Ε.Τ
Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων ΕΦΕΤ
Αθήνα
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Θεσσαλονίκη
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Εκπαίδευση Προσωπικού Αρχών Ελέγχου
Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής
Μητρώο Εκπαιδευτών
Αρχείο Προγραμμάτων Κατάρτισης
Πολιτική Διαχείρισης Αναφορών
Νομοθεσία
Εθνική Νομοθεσία
Ενωσιακή Νομοθεσία
Ενημέρωση
Δελτία Τύπου
Ανακλήσεις
Νοθεία
Κυρώσεις
Άλλα
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Διαγωνισμοί/Προκηρύξεις
Διαγωνισμοί
Προκηρύξεις
Δημοσκοπήσεις
Άλλα Νέα
EFSA
CODEX
Διατροφή
Εκπαίδευση
Ομιλίες
Ημερήσιες Διατάξεις
Forum