Τελευταία Νέα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ανάκληση μη ασφαλών τροφίμων: ζάχαρη λευκή κρυσταλλική και ζάχαρη καστανή από ζαχαροκάλαμο -
…
Πινακες Κατάταξης/Μοριοδότησης Προκήρυξης Τμηματαρχών ΕΦΕΤ 13055_2023 6ΝΞΝΟΡ9Τ-ΕΚΘ
Νοεμβρίου 22, 2024
Login to your account
Username *
Password *
Remember Me
Forgot your password?
Forgot your username?
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αρχική
Διοικητικό Συμβούλιο
Γενική Διεύθυνση
Έρευνα
Αξιολόγηση επικινδυνότητας
Συμπεριφορά καταναλωτή
Ερευνητικά Έργα
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Ε.Φ.Ε.Τ
Σύστημα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων
Επικοινωνία
Αποστολή – αρμοδιότητες
Οργανόγραμμα
Ευρωπαϊκοί & Διεθνείς Θεσμοί
EFSA
Νέα της EFSA
Διαβουλεύσεις
Επιστημονικές Γνωμοδοτήσεις / Εκθέσεις
Εκπαιδευτικά Προγράμματα EFSA
Θέσεις Εργασίας EFSA
Οργανισμοί του Άρθρου 36 του Καν. (ΕΚ) 178/2002
Διαδικασία Ένταξης στον Κατάλογο Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Κατάλογος Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Προσκλήσεις για Επιχορήγηση από την EFSA
Προσκλήσεις για Θέσεις Εμπειρογνωμόνων στην ΕFSA
webinars / videos / infographics
ACN
RASFF
AAC
FFN
CODEX ALIMENTARIUS
Συχνές Ερωτήσεις
Εθνικό Σημείο Επαφής
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής σχολίων επί θεμάτων συζήτησης του Codex Alimentarius
Videos Codex Science
INFOSAN
FOOD FRAUD NETWORK
Επιστημονικό Συμβούλιο Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Ε.Τ.)
Εθνικό Συμβούλιο Πολιτικής Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Π.Ε.Τ.)
Απολογισμός δράσεων
Επιχειρήσεις Τροφίμων
Έναρξη λειτουργίας επιχείρησης
Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις
Τομέας Κρέατος
Τομέας Αλιευτικών Προϊόντων
Τομέας Γάλακτος & Γαλακτοκομικών
Τομέας Προϊόντων Αυγού
Ψυκτικές Αποθήκες
Τομέας Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης
Καταχωρημένες εγκαταστάσεις
Εξαγωγές τροφίμων
Διαδικασία Χορήγησης Πιστοποιητικού
Έντυπα Χορήγησης Πιστοποιητικού Εξαγωγής
Οδηγοί Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών
Εκδόσεις για τις επιχειρήσεις
Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων
Πρόγραμμα Κατάρτισης
Διαδικασία Ένταξης Στο Μητρώο
Καταναλωτές
Αναφορές / Καταγγελίες
Διατροφή
Διατροφικές Συστάσεις
DRVs-Tιμές Αναφοράς Διαιτητικής Πρόσληψης
Αλάτι, Λιπαρά
Δυσανεξίες / Αλλεργίες
Απάτη Στην Αγροδιατροφική Αλυσίδα
Επισήμανση Τροφίμων
RASFF Consumer's Portal
Κίνδυνοι Τροφίμων
Εκδόσεις
Αρχές Ελέγχου
Μέθοδοι και τεχνικές
Οδηγίες επίσημων ελέγχων
Πολυετές Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ελέγχων
Έντυπα Απόδοσης Στοιχείων Επίσημων Ελέγχων
Έντυπα
Έντυπα - Διαδικασίες ACN
Εγκύκλιοι
Στοιχεία Επίσημων Ελέγχων
Εργαστήρια
Εργαστήρια αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Εθνικά εργαστήρια αναφοράς για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Δίκτυο Εργαστηρίων του Ε.Φ.Ε.Τ
Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων ΕΦΕΤ
Αθήνα
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Θεσσαλονίκη
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Εκπαίδευση Προσωπικού Αρχών Ελέγχου
Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής
Μητρώο Εκπαιδευτών
Αρχείο Προγραμμάτων Κατάρτισης
Πολιτική Διαχείρισης Αναφορών
Νομοθεσία
Εθνική Νομοθεσία
Ενωσιακή Νομοθεσία
Ενημέρωση
Δελτία Τύπου
Ανακλήσεις
Νοθεία
Κυρώσεις
Άλλα
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Διαγωνισμοί/Προκηρύξεις
Διαγωνισμοί
Προκηρύξεις
Δημοσκοπήσεις
Άλλα Νέα
EFSA
CODEX
Διατροφή
Εκπαίδευση
Ομιλίες
Ημερήσιες Διατάξεις
Forum
Εκδηλώσεις (45)
More...
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ : Νέες τεχνολογίες στον Αρτοποιητικό τομέα : Αθήνα 28 - 30 Μάιου 2013
Ημερίδα στις 26 Απριλίου 2013 με θέμα : Καινοτομία και επιχειρηματικότητα στην παραγωγή τροφίμων : ποιότητα - ασφάλεια - περιβάλλον
Αποτελέσματα της Ημερίδας του ΕΦΕΤ στις 26 Απριλίου 2013 για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα στην Παραγωγή Τροφίμων
Διημερίδα στις 30 - 31 Μαϊου 2013 με θέμα : Τρόφιμα - Καινοτομία - Ποιότητα Ζωής
Διοργάνωση Ημερίδας με Θέμα : Αρωματικές ύλες τροφίμων. Νέο νομοθετικό πλαίσιο-ενωσιακή λίστα αρωματικών ουσιών και επιπτώσεις στη βιομηχανία τροφίμων
2η Έκθεση MEAT DAYS και 1η έκθεση Γαλακτοκομικών & Τυροκομικών προϊόντων DAIRY EXPO
Ημερίδα στις 12 Δεκεμβρίου 2013 με θέμα: Παράγοντες χημικών κινδύνων στα τρόφιμα : Τάσεις και εξελίξεις στην ανάλυση της επικινδυνότητας
Ημερίδα στην Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου 2014
Αποτελέσματα Ημερίδας του ΕΦΕΤ
Η Ημερίδα του ΕΦΕΤ στις 20 Μαΐου 2015 στην Αθήνα
Ημερίδα του Ε.Φ.Ε.Τ. στην 80η Δ.Ε.Θ.
Σεμινάρια με θέμα «Διεργασίες Βιομηχανικής Συσκευασίας»
Συμμετοχή του ΕΦΕΤ στην Έκθεση Meat Days – Ημέρες Κρέατος 2016/Παρουσιάσεις εκπροσώπων
Συμμετοχή του ΕΦΕΤ στην Έκθεση «Syskevasia 2016: Reference Point»/ Παρουσίαση εκπροσώπου
Συμμετοχή του ΕΦΕΤ στην ημερίδα «Green Logistics in Cereals/Rice Sector»/Σύνοψη παρουσίασης εκπροσώπου
Συμμετοχή του ΕΦΕΤ στη 2η Συνάντηση για την Ασφάλεια των Τροφίμων και Ποτών (2nd Food Safety Conference 2016)
Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. στην εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Χημικών για τη «Συσκευασία Τροφίμων»
Ένα тαξίδι στον kόσμο του пαιχνιδιού кίνο
Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. στην Έκθεση «Food Expo Greece»/ Παρουσιάσεις εκπροσώπων
Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή σε προγράμματα εκπαίδευσης των Επιθεωρητών Ε.Φ.Ε.Τ. και Συναρμοδίων Φορέων του επισήμου ελέγχου των τροφίμων της χώρας για το έτος 2018.
Έναρξη
Προηγούμενο
1
2
3
Επόμενο
Τέλος
Σελίδα 2 από 3
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ/ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Αρχική
Διοικητικό Συμβούλιο
Γενική Διεύθυνση
Έρευνα
Αξιολόγηση επικινδυνότητας
Συμπεριφορά καταναλωτή
Ερευνητικά Έργα
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Ε.Φ.Ε.Τ
Σύστημα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων
Επικοινωνία
Αποστολή – αρμοδιότητες
Οργανόγραμμα
Ευρωπαϊκοί & Διεθνείς Θεσμοί
EFSA
Νέα της EFSA
Διαβουλεύσεις
Επιστημονικές Γνωμοδοτήσεις / Εκθέσεις
Εκπαιδευτικά Προγράμματα EFSA
Θέσεις Εργασίας EFSA
Οργανισμοί του Άρθρου 36 του Καν. (ΕΚ) 178/2002
Διαδικασία Ένταξης στον Κατάλογο Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Κατάλογος Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Προσκλήσεις για Επιχορήγηση από την EFSA
Προσκλήσεις για Θέσεις Εμπειρογνωμόνων στην ΕFSA
webinars / videos / infographics
ACN
RASFF
AAC
FFN
CODEX ALIMENTARIUS
Συχνές Ερωτήσεις
Εθνικό Σημείο Επαφής
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής σχολίων επί θεμάτων συζήτησης του Codex Alimentarius
Videos Codex Science
INFOSAN
FOOD FRAUD NETWORK
Επιστημονικό Συμβούλιο Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Ε.Τ.)
Εθνικό Συμβούλιο Πολιτικής Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Π.Ε.Τ.)
Απολογισμός δράσεων
Επιχειρήσεις Τροφίμων
Έναρξη λειτουργίας επιχείρησης
Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις
Τομέας Κρέατος
Τομέας Αλιευτικών Προϊόντων
Τομέας Γάλακτος & Γαλακτοκομικών
Τομέας Προϊόντων Αυγού
Ψυκτικές Αποθήκες
Τομέας Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης
Καταχωρημένες εγκαταστάσεις
Εξαγωγές τροφίμων
Διαδικασία Χορήγησης Πιστοποιητικού
Έντυπα Χορήγησης Πιστοποιητικού Εξαγωγής
Οδηγοί Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών
Εκδόσεις για τις επιχειρήσεις
Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων
Πρόγραμμα Κατάρτισης
Διαδικασία Ένταξης Στο Μητρώο
Καταναλωτές
Αναφορές / Καταγγελίες
Διατροφή
Διατροφικές Συστάσεις
DRVs-Tιμές Αναφοράς Διαιτητικής Πρόσληψης
Αλάτι, Λιπαρά
Δυσανεξίες / Αλλεργίες
Απάτη Στην Αγροδιατροφική Αλυσίδα
Επισήμανση Τροφίμων
RASFF Consumer's Portal
Κίνδυνοι Τροφίμων
Εκδόσεις
Αρχές Ελέγχου
Μέθοδοι και τεχνικές
Οδηγίες επίσημων ελέγχων
Πολυετές Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ελέγχων
Έντυπα Απόδοσης Στοιχείων Επίσημων Ελέγχων
Έντυπα
Έντυπα - Διαδικασίες ACN
Εγκύκλιοι
Στοιχεία Επίσημων Ελέγχων
Εργαστήρια
Εργαστήρια αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Εθνικά εργαστήρια αναφοράς για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Δίκτυο Εργαστηρίων του Ε.Φ.Ε.Τ
Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων ΕΦΕΤ
Αθήνα
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Θεσσαλονίκη
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Εκπαίδευση Προσωπικού Αρχών Ελέγχου
Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής
Μητρώο Εκπαιδευτών
Αρχείο Προγραμμάτων Κατάρτισης
Πολιτική Διαχείρισης Αναφορών
Νομοθεσία
Εθνική Νομοθεσία
Ενωσιακή Νομοθεσία
Ενημέρωση
Δελτία Τύπου
Ανακλήσεις
Νοθεία
Κυρώσεις
Άλλα
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Διαγωνισμοί/Προκηρύξεις
Διαγωνισμοί
Προκηρύξεις
Δημοσκοπήσεις
Άλλα Νέα
EFSA
CODEX
Διατροφή
Εκπαίδευση
Ομιλίες
Ημερήσιες Διατάξεις
Forum