Τελευταία Νέα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ανάκληση μη ασφαλών τροφίμων: ζάχαρη λευκή κρυσταλλική και ζάχαρη καστανή από ζαχαροκάλαμο -
…
Πινακες Κατάταξης/Μοριοδότησης Προκήρυξης Τμηματαρχών ΕΦΕΤ 13055_2023 6ΝΞΝΟΡ9Τ-ΕΚΘ
Νοεμβρίου 24, 2024
Login to your account
Username *
Password *
Remember Me
Forgot your password?
Forgot your username?
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αρχική
Διοικητικό Συμβούλιο
Γενική Διεύθυνση
Έρευνα
Αξιολόγηση επικινδυνότητας
Συμπεριφορά καταναλωτή
Ερευνητικά Έργα
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Ε.Φ.Ε.Τ
Σύστημα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων
Επικοινωνία
Αποστολή – αρμοδιότητες
Οργανόγραμμα
Ευρωπαϊκοί & Διεθνείς Θεσμοί
EFSA
Νέα της EFSA
Διαβουλεύσεις
Επιστημονικές Γνωμοδοτήσεις / Εκθέσεις
Εκπαιδευτικά Προγράμματα EFSA
Θέσεις Εργασίας EFSA
Οργανισμοί του Άρθρου 36 του Καν. (ΕΚ) 178/2002
Διαδικασία Ένταξης στον Κατάλογο Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Κατάλογος Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Προσκλήσεις για Επιχορήγηση από την EFSA
Προσκλήσεις για Θέσεις Εμπειρογνωμόνων στην ΕFSA
webinars / videos / infographics
ACN
RASFF
AAC
FFN
CODEX ALIMENTARIUS
Συχνές Ερωτήσεις
Εθνικό Σημείο Επαφής
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής σχολίων επί θεμάτων συζήτησης του Codex Alimentarius
Videos Codex Science
INFOSAN
FOOD FRAUD NETWORK
Επιστημονικό Συμβούλιο Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Ε.Τ.)
Εθνικό Συμβούλιο Πολιτικής Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Π.Ε.Τ.)
Απολογισμός δράσεων
Επιχειρήσεις Τροφίμων
Έναρξη λειτουργίας επιχείρησης
Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις
Τομέας Κρέατος
Τομέας Αλιευτικών Προϊόντων
Τομέας Γάλακτος & Γαλακτοκομικών
Τομέας Προϊόντων Αυγού
Ψυκτικές Αποθήκες
Τομέας Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης
Καταχωρημένες εγκαταστάσεις
Εξαγωγές τροφίμων
Διαδικασία Χορήγησης Πιστοποιητικού
Έντυπα Χορήγησης Πιστοποιητικού Εξαγωγής
Οδηγοί Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών
Εκδόσεις για τις επιχειρήσεις
Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων
Πρόγραμμα Κατάρτισης
Διαδικασία Ένταξης Στο Μητρώο
Καταναλωτές
Αναφορές / Καταγγελίες
Διατροφή
Διατροφικές Συστάσεις
DRVs-Tιμές Αναφοράς Διαιτητικής Πρόσληψης
Αλάτι, Λιπαρά
Δυσανεξίες / Αλλεργίες
Απάτη Στην Αγροδιατροφική Αλυσίδα
Επισήμανση Τροφίμων
RASFF Consumer's Portal
Κίνδυνοι Τροφίμων
Εκδόσεις
Αρχές Ελέγχου
Μέθοδοι και τεχνικές
Οδηγίες επίσημων ελέγχων
Πολυετές Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ελέγχων
Έντυπα Απόδοσης Στοιχείων Επίσημων Ελέγχων
Έντυπα
Έντυπα - Διαδικασίες ACN
Εγκύκλιοι
Στοιχεία Επίσημων Ελέγχων
Εργαστήρια
Εργαστήρια αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Εθνικά εργαστήρια αναφοράς για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Δίκτυο Εργαστηρίων του Ε.Φ.Ε.Τ
Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων ΕΦΕΤ
Αθήνα
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Θεσσαλονίκη
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Εκπαίδευση Προσωπικού Αρχών Ελέγχου
Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής
Μητρώο Εκπαιδευτών
Αρχείο Προγραμμάτων Κατάρτισης
Πολιτική Διαχείρισης Αναφορών
Νομοθεσία
Εθνική Νομοθεσία
Ενωσιακή Νομοθεσία
Ενημέρωση
Δελτία Τύπου
Ανακλήσεις
Νοθεία
Κυρώσεις
Άλλα
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Διαγωνισμοί/Προκηρύξεις
Διαγωνισμοί
Προκηρύξεις
Δημοσκοπήσεις
Άλλα Νέα
EFSA
CODEX
Διατροφή
Εκπαίδευση
Ομιλίες
Ημερήσιες Διατάξεις
Forum
Ανακοινώσεις (615)
More...
Συμμετοχή εκπροσώπου του Ε.Φ.Ε.Τ. στο «Τρίτο Διεθνές Συμπόσιο Μεταβολομικής»
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής
Ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους από την κατανάλωση άγριων μανιταριών
Ημερίδα του ΕΦΕΤ στην Αθήνα στις 16 Δεκεκβρίου 2014
Έναρξη εφαρμογής του νέου Κανονισμού 1169/2011 της Ε.Ε. για την επισήμανση των τροφίμων
Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Π.Κ.Μ. και του Ε.Φ.Ε.Τ. για το 2015
Ενημέρωση των καταναλωτών για τα Χριστούγεννα
Ενημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο της Σαρακοστής
Νέος Οδηγός για τους Καταναλωτές : Αντί για αλάτι, μυρωδικά βότανα
Σύσταση για την κατανάλωση πικρών πυρήνων βερίκοκου και πικραμυγδάλων
15η Μαρτίου : Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή
Οδηγίες στους καταναλωτές για το Πάσχα
Παγκόσμια Ημέρα Υγείας : Πόσο ασφαλές είναι το φαγητό σου ;
Διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων Περιφέρειας Αττικής
Οδηγός Ορθής Παραγωγικής Πρακτικής για τα Υλικά και Αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε Επαφή με Τρόφιμα
Έρευνα για τα τρανς λιπαρά
Η Ημερίδα του ΕΦΕΤ στις 20 Μαΐου 2015 στην Αθήνα
Διευκρινήσεις σχετικά με παραπλανητικές ενέργειες προσέλκυσης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων σε προγράμματα εκπαίδευσης
Χωρίς επιστημονική βάση και τεκμηρίωση δημοσιεύματα για μη ασφαλή άρτο και αρτοσκευάσματα
Προστασία της αυθεντικότητας του Ελληνικού Ελαιολάδου
Έναρξη
Προηγούμενο
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Επόμενο
Τέλος
Σελίδα 18 από 31
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ/ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Αρχική
Διοικητικό Συμβούλιο
Γενική Διεύθυνση
Έρευνα
Αξιολόγηση επικινδυνότητας
Συμπεριφορά καταναλωτή
Ερευνητικά Έργα
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Ε.Φ.Ε.Τ
Σύστημα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων
Επικοινωνία
Αποστολή – αρμοδιότητες
Οργανόγραμμα
Ευρωπαϊκοί & Διεθνείς Θεσμοί
EFSA
Νέα της EFSA
Διαβουλεύσεις
Επιστημονικές Γνωμοδοτήσεις / Εκθέσεις
Εκπαιδευτικά Προγράμματα EFSA
Θέσεις Εργασίας EFSA
Οργανισμοί του Άρθρου 36 του Καν. (ΕΚ) 178/2002
Διαδικασία Ένταξης στον Κατάλογο Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Κατάλογος Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Προσκλήσεις για Επιχορήγηση από την EFSA
Προσκλήσεις για Θέσεις Εμπειρογνωμόνων στην ΕFSA
webinars / videos / infographics
ACN
RASFF
AAC
FFN
CODEX ALIMENTARIUS
Συχνές Ερωτήσεις
Εθνικό Σημείο Επαφής
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής σχολίων επί θεμάτων συζήτησης του Codex Alimentarius
Videos Codex Science
INFOSAN
FOOD FRAUD NETWORK
Επιστημονικό Συμβούλιο Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Ε.Τ.)
Εθνικό Συμβούλιο Πολιτικής Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Π.Ε.Τ.)
Απολογισμός δράσεων
Επιχειρήσεις Τροφίμων
Έναρξη λειτουργίας επιχείρησης
Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις
Τομέας Κρέατος
Τομέας Αλιευτικών Προϊόντων
Τομέας Γάλακτος & Γαλακτοκομικών
Τομέας Προϊόντων Αυγού
Ψυκτικές Αποθήκες
Τομέας Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης
Καταχωρημένες εγκαταστάσεις
Εξαγωγές τροφίμων
Διαδικασία Χορήγησης Πιστοποιητικού
Έντυπα Χορήγησης Πιστοποιητικού Εξαγωγής
Οδηγοί Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών
Εκδόσεις για τις επιχειρήσεις
Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων
Πρόγραμμα Κατάρτισης
Διαδικασία Ένταξης Στο Μητρώο
Καταναλωτές
Αναφορές / Καταγγελίες
Διατροφή
Διατροφικές Συστάσεις
DRVs-Tιμές Αναφοράς Διαιτητικής Πρόσληψης
Αλάτι, Λιπαρά
Δυσανεξίες / Αλλεργίες
Απάτη Στην Αγροδιατροφική Αλυσίδα
Επισήμανση Τροφίμων
RASFF Consumer's Portal
Κίνδυνοι Τροφίμων
Εκδόσεις
Αρχές Ελέγχου
Μέθοδοι και τεχνικές
Οδηγίες επίσημων ελέγχων
Πολυετές Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ελέγχων
Έντυπα Απόδοσης Στοιχείων Επίσημων Ελέγχων
Έντυπα
Έντυπα - Διαδικασίες ACN
Εγκύκλιοι
Στοιχεία Επίσημων Ελέγχων
Εργαστήρια
Εργαστήρια αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Εθνικά εργαστήρια αναφοράς για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Δίκτυο Εργαστηρίων του Ε.Φ.Ε.Τ
Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων ΕΦΕΤ
Αθήνα
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Θεσσαλονίκη
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Εκπαίδευση Προσωπικού Αρχών Ελέγχου
Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής
Μητρώο Εκπαιδευτών
Αρχείο Προγραμμάτων Κατάρτισης
Πολιτική Διαχείρισης Αναφορών
Νομοθεσία
Εθνική Νομοθεσία
Ενωσιακή Νομοθεσία
Ενημέρωση
Δελτία Τύπου
Ανακλήσεις
Νοθεία
Κυρώσεις
Άλλα
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Διαγωνισμοί/Προκηρύξεις
Διαγωνισμοί
Προκηρύξεις
Δημοσκοπήσεις
Άλλα Νέα
EFSA
CODEX
Διατροφή
Εκπαίδευση
Ομιλίες
Ημερήσιες Διατάξεις
Forum