Τελευταία Νέα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ανάκληση μη ασφαλών τροφίμων: ζάχαρη λευκή κρυσταλλική και ζάχαρη καστανή από ζαχαροκάλαμο -
…
Πινακες Κατάταξης/Μοριοδότησης Προκήρυξης Τμηματαρχών ΕΦΕΤ 13055_2023 6ΝΞΝΟΡ9Τ-ΕΚΘ
Νοεμβρίου 23, 2024
Login to your account
Username *
Password *
Remember Me
Forgot your password?
Forgot your username?
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αρχική
Διοικητικό Συμβούλιο
Γενική Διεύθυνση
Έρευνα
Αξιολόγηση επικινδυνότητας
Συμπεριφορά καταναλωτή
Ερευνητικά Έργα
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Ε.Φ.Ε.Τ
Σύστημα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων
Επικοινωνία
Αποστολή – αρμοδιότητες
Οργανόγραμμα
Ευρωπαϊκοί & Διεθνείς Θεσμοί
EFSA
Νέα της EFSA
Διαβουλεύσεις
Επιστημονικές Γνωμοδοτήσεις / Εκθέσεις
Εκπαιδευτικά Προγράμματα EFSA
Θέσεις Εργασίας EFSA
Οργανισμοί του Άρθρου 36 του Καν. (ΕΚ) 178/2002
Διαδικασία Ένταξης στον Κατάλογο Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Κατάλογος Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Προσκλήσεις για Επιχορήγηση από την EFSA
Προσκλήσεις για Θέσεις Εμπειρογνωμόνων στην ΕFSA
webinars / videos / infographics
ACN
RASFF
AAC
FFN
CODEX ALIMENTARIUS
Συχνές Ερωτήσεις
Εθνικό Σημείο Επαφής
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής σχολίων επί θεμάτων συζήτησης του Codex Alimentarius
Videos Codex Science
INFOSAN
FOOD FRAUD NETWORK
Επιστημονικό Συμβούλιο Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Ε.Τ.)
Εθνικό Συμβούλιο Πολιτικής Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Π.Ε.Τ.)
Απολογισμός δράσεων
Επιχειρήσεις Τροφίμων
Έναρξη λειτουργίας επιχείρησης
Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις
Τομέας Κρέατος
Τομέας Αλιευτικών Προϊόντων
Τομέας Γάλακτος & Γαλακτοκομικών
Τομέας Προϊόντων Αυγού
Ψυκτικές Αποθήκες
Τομέας Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης
Καταχωρημένες εγκαταστάσεις
Εξαγωγές τροφίμων
Διαδικασία Χορήγησης Πιστοποιητικού
Έντυπα Χορήγησης Πιστοποιητικού Εξαγωγής
Οδηγοί Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών
Εκδόσεις για τις επιχειρήσεις
Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων
Πρόγραμμα Κατάρτισης
Διαδικασία Ένταξης Στο Μητρώο
Καταναλωτές
Αναφορές / Καταγγελίες
Διατροφή
Διατροφικές Συστάσεις
DRVs-Tιμές Αναφοράς Διαιτητικής Πρόσληψης
Αλάτι, Λιπαρά
Δυσανεξίες / Αλλεργίες
Απάτη Στην Αγροδιατροφική Αλυσίδα
Επισήμανση Τροφίμων
RASFF Consumer's Portal
Κίνδυνοι Τροφίμων
Εκδόσεις
Αρχές Ελέγχου
Μέθοδοι και τεχνικές
Οδηγίες επίσημων ελέγχων
Πολυετές Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ελέγχων
Έντυπα Απόδοσης Στοιχείων Επίσημων Ελέγχων
Έντυπα
Έντυπα - Διαδικασίες ACN
Εγκύκλιοι
Στοιχεία Επίσημων Ελέγχων
Εργαστήρια
Εργαστήρια αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Εθνικά εργαστήρια αναφοράς για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Δίκτυο Εργαστηρίων του Ε.Φ.Ε.Τ
Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων ΕΦΕΤ
Αθήνα
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Θεσσαλονίκη
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Εκπαίδευση Προσωπικού Αρχών Ελέγχου
Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής
Μητρώο Εκπαιδευτών
Αρχείο Προγραμμάτων Κατάρτισης
Πολιτική Διαχείρισης Αναφορών
Νομοθεσία
Εθνική Νομοθεσία
Ενωσιακή Νομοθεσία
Ενημέρωση
Δελτία Τύπου
Ανακλήσεις
Νοθεία
Κυρώσεις
Άλλα
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Διαγωνισμοί/Προκηρύξεις
Διαγωνισμοί
Προκηρύξεις
Δημοσκοπήσεις
Άλλα Νέα
EFSA
CODEX
Διατροφή
Εκπαίδευση
Ομιλίες
Ημερήσιες Διατάξεις
Forum
Ανακοινώσεις (615)
More...
Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα Προγράμματα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του προσωπικού των Αρχών και Φορέων του Επισήμου Ελέγχου Τροφίμων έτους 2021. μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης με χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας
Ενημέρωση των καταναλωτών εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων
EFSA: Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου επιστημονικής γνωμοδότησης σχετικά με τη βιολογική αξιοπιστία των μη μονοτονικών δόσεων-αποκρίσεων (biological plausibility of non-monotonic dose responses) και τον αντίκτυπό τους στην αξιολόγηση ......
Δεκεμβρίου 17, 2020
EFSA-Πρόγραμμα υποτροφιών για την αξιολόγηση επικινδυνότητας έτους 2021-2022«EFSA’s European Food Risk Assessment Fellowship (EU-FOR A) Programme»
EFSA: Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου επιστημονικής έκθεσης όσον αφορά στην τεχνική βοήθεια στον τομέα της επικοινωνία της επικινδυνότητας (risk communication)
Δεκεμβρίου 11, 2020
EFSA: Προσκλήσεις για εμπειρογνώμονες στην EFSA
ΕFSA: Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου επιστημονικής γνωμοδότησης σχετικά με την επικαιροποίηση της εκτίμησης κινδύνου των Εxabromocyclododecanes (HBCDs) στα τρόφιμα
Οκτωβρίου 30, 2020
Αγγλική έκδοση του «Προφίλ επικινδυνότητας του SARS-CoV-2 στις Επιχειρήσεις Τροφίμων» (Risk Profile of SARS CoV-2)
Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου επιστημονικών κατευθυντήριων οδηγιών για την προετοιμασία των αιτήσεων για πρωτογενή προϊόντα αρτυμάτων καπνιστών τροφίμων
Οκτωβρίου 21, 2020
Αγγλική έκδοση των Οδηγών: «COVID-19: Οδηγός για τη Μαζική εστίαση» (FOOD SERVICE GUIDE) και «COVID-19: Οδηγός για τη Βιομηχανία τροφίμων» (FOOD INDUSTRY GUIDE).
Δημόσια διαβούλευση επί σχεδίου δήλωσης για το πλαίσιο διενέργειας εκτίμησης περιβαλλοντικής έκθεσης και ανάλυσης επικινδυνότητας για στοιχεία μετάπτωσης όταν χρησιμοποιούνται ως δραστικές ουσίες σε φυτοπροστατευτικά προϊόντα – έως 21.09.2020.
Αυγούστου 12, 2020
Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των προγραμμάτων κατάρτισης των επιθεωρητών του Ε.Φ.Ε.Τ και των Συναρμοδίων Φορέων έτους 2020 με χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας.
Το σύστημα επισήμανσης ποιότητας τροφίμων στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης του ΥπΑΑΤ, Μάκη Βορίδη με την Ιταλίδα ομόλογο του, με τη συμμετοχή του ΕΦΕΤ.
Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου Δήλωσης για την εξαγωγή καθοδηγητικών τιμών για την προστασία της δημόσια υγείας (Health-Based Guidance Values- HBGVs) σε προϊόντα με κανονιστικό πλαίσιο, τα οποία αποτελούν και θρεπτικά συστατικά
Ιουλίου 31, 2020
Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου κατευθυντήριων οδηγιών της EFSA, σχετικά με τις τεχνικές απαιτήσεις για την υποβολή φακέλων των προϊόντων τροφίμων και ζωοτροφών που χρήζουν έγκρισης με στόχο τον καθορισμό της παρουσίας μικρών σωματιδίων ...
Ιουλίου 19, 2020
ΕFSA: Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου επιστημονικής γνωμοδότησης σχετικά με την ασφάλεια των σπόρων chia (Salvia hispanica L.)
Ιουλίου 13, 2020
Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου επιστημονικής γνωμοδότησης σχετικά με την επικαιροποίηση της αξιολόγησης επικινδυνότητας του νικελίου στα τρόφιμα και το πόσιμο νερό
Ιουνίου 09, 2020
Οδηγίες για την υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων.
Διαδικασία ένταξης εργαστηρίων στο «Μητρώο Εργαστηρίων Επισήμου Έλεγχου Τροφίμων συνεργαζομένων με τον ΕΦΕΤ»
Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου επιστημονικής γνωμοδότησης για την εφαρμογή της γνωμοδότησης της σχετικά με τις SDN-3 νουκλεάσες για την αξιολόγηση της ασφάλειας των φυτών που αναπτύχθηκαν με χρήση SDN-1 and SDN-2 νουκλεασών..
Απριλίου 28, 2020
Έναρξη
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Επόμενο
Τέλος
Σελίδα 6 από 31
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ/ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Αρχική
Διοικητικό Συμβούλιο
Γενική Διεύθυνση
Έρευνα
Αξιολόγηση επικινδυνότητας
Συμπεριφορά καταναλωτή
Ερευνητικά Έργα
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Ε.Φ.Ε.Τ
Σύστημα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων
Επικοινωνία
Αποστολή – αρμοδιότητες
Οργανόγραμμα
Ευρωπαϊκοί & Διεθνείς Θεσμοί
EFSA
Νέα της EFSA
Διαβουλεύσεις
Επιστημονικές Γνωμοδοτήσεις / Εκθέσεις
Εκπαιδευτικά Προγράμματα EFSA
Θέσεις Εργασίας EFSA
Οργανισμοί του Άρθρου 36 του Καν. (ΕΚ) 178/2002
Διαδικασία Ένταξης στον Κατάλογο Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Κατάλογος Αρμόδιων Οργανισμών του Άρθρου 36
Προσκλήσεις για Επιχορήγηση από την EFSA
Προσκλήσεις για Θέσεις Εμπειρογνωμόνων στην ΕFSA
webinars / videos / infographics
ACN
RASFF
AAC
FFN
CODEX ALIMENTARIUS
Συχνές Ερωτήσεις
Εθνικό Σημείο Επαφής
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής σχολίων επί θεμάτων συζήτησης του Codex Alimentarius
Videos Codex Science
INFOSAN
FOOD FRAUD NETWORK
Επιστημονικό Συμβούλιο Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Ε.Τ.)
Εθνικό Συμβούλιο Πολιτικής Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Σ.Π.Ε.Τ.)
Απολογισμός δράσεων
Επιχειρήσεις Τροφίμων
Έναρξη λειτουργίας επιχείρησης
Εγκεκριμένες εγκαταστάσεις
Τομέας Κρέατος
Τομέας Αλιευτικών Προϊόντων
Τομέας Γάλακτος & Γαλακτοκομικών
Τομέας Προϊόντων Αυγού
Ψυκτικές Αποθήκες
Τομέας Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης
Καταχωρημένες εγκαταστάσεις
Εξαγωγές τροφίμων
Διαδικασία Χορήγησης Πιστοποιητικού
Έντυπα Χορήγησης Πιστοποιητικού Εξαγωγής
Οδηγοί Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών
Εκδόσεις για τις επιχειρήσεις
Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων
Πρόγραμμα Κατάρτισης
Διαδικασία Ένταξης Στο Μητρώο
Καταναλωτές
Αναφορές / Καταγγελίες
Διατροφή
Διατροφικές Συστάσεις
DRVs-Tιμές Αναφοράς Διαιτητικής Πρόσληψης
Αλάτι, Λιπαρά
Δυσανεξίες / Αλλεργίες
Απάτη Στην Αγροδιατροφική Αλυσίδα
Επισήμανση Τροφίμων
RASFF Consumer's Portal
Κίνδυνοι Τροφίμων
Εκδόσεις
Αρχές Ελέγχου
Μέθοδοι και τεχνικές
Οδηγίες επίσημων ελέγχων
Πολυετές Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ελέγχων
Έντυπα Απόδοσης Στοιχείων Επίσημων Ελέγχων
Έντυπα
Έντυπα - Διαδικασίες ACN
Εγκύκλιοι
Στοιχεία Επίσημων Ελέγχων
Εργαστήρια
Εργαστήρια αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Εθνικά εργαστήρια αναφοράς για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές
Δίκτυο Εργαστηρίων του Ε.Φ.Ε.Τ
Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων ΕΦΕΤ
Αθήνα
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Θεσσαλονίκη
Τομέας Φυσικοχημικών Δοκιμών
Τομέας Μικροβιολογικών Δοκιμών
Τομέας Μοριακών Δοκιμών
Εκπαίδευση Προσωπικού Αρχών Ελέγχου
Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής
Μητρώο Εκπαιδευτών
Αρχείο Προγραμμάτων Κατάρτισης
Πολιτική Διαχείρισης Αναφορών
Νομοθεσία
Εθνική Νομοθεσία
Ενωσιακή Νομοθεσία
Ενημέρωση
Δελτία Τύπου
Ανακλήσεις
Νοθεία
Κυρώσεις
Άλλα
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Διαγωνισμοί/Προκηρύξεις
Διαγωνισμοί
Προκηρύξεις
Δημοσκοπήσεις
Άλλα Νέα
EFSA
CODEX
Διατροφή
Εκπαίδευση
Ομιλίες
Ημερήσιες Διατάξεις
Forum