Ιουλίου 03, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Δημόσια διαβούλευση αναφορικά με σχέδιο κατευθυντήριων γραμμών για την αξιολόγηση μελετών μέτρησης του χρόνου αποδόμησης των φυτοπροστατευτικών ουσιών στο έδαφος.


Σύντομη Περιγραφή:
Δημόσια διαβούλευση αναφορικά με σχέδιο κατευθυντήριων γραμμών για την αξιολόγηση μελετών μέτρησης του χρόνου αποδόμησης των φυτοπροστατευτικών ουσιών

Η EFSA  έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση σχέδιο κατευθυντήριων γραμμών για την αξιολόγηση μελετών μέτρησης του χρόνου αποδόμησης των φυτοπροστατευτικών ουσιών στο έδαφος, με σκοπό την διεξαγωγή πολύ εξειδικευμένης αξιολόγησης περιβαλλοντικής έκθεσης στις φυτοπροστατευτικές ουσίες.
 Η προτεινόμενη μεθοδολογία βοηθά τους επιστήμονες να αξιολογήσουν τις μελέτες μέτρησης του χρόνου που απαιτείται για την εξαφάνιση του 50% των φυτοπροστατευτικών ουσιών και προορίζεται για χρήση σε ρυθμιστικά  θέματα αξιολόγησης έκθεσης  στις φυτοπροστατευτικές ουσίες στο έδαφος, στα επιφανειακά και στα υπόγεια ύδατα που οφείλεται  αποκλειστικά στην  αποδόμηση τους. 
Τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να υποβάλουν γραπτά σχόλια έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2013.
Για την υποβολή των σχολίων παρακαλούμε  όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που περιγράφονται στην παρακάτω ιστοσελίδα της EFSA:
http://www.efsa.europa.eu/en/consultations/call/130725a.htm
Δημοσιεύτηκε: 22/08/2013 [Επιστροφή]
EFSA
 
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 36 ΤΟΥ ΚΑΝ. (ΕΚ) 178/2002
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ EFSA
 
VIDEOS - INFOGRAPHICS