Ιουλίου 03, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Δημόσια διαβούλευση αναφορικά με σχέδιο κατευθυντήριων γραμμών για την μεθοδολογία αξιοποίησης των γνώσεων των εξειδικευμένων επιστημόνων σε θέματα αξιολόγησης επικινδυνότητας της ασφάλειας των τροφίμων και των ζωοτροφών


Σύντομη Περιγραφή:
Δημόσια διαβούλευση αναφορικά με σχέδιο κατευθυντήριων γραμμών για την μεθοδολογία αξιοποίησης των γνώσεων των εξειδικευμένων επιστημόνων.

Η EFSA  έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση σχέδιο κατευθυντήριων γραμμών για την μεθοδολογία αξιοποίησης των γνώσεων των εξειδικευμένων επιστημόνων σε θέματα αξιολόγησης επικινδυνότητας της ασφάλειας των τροφίμων και των ζωοτροφών.
Το εν λόγω σχέδιο κατευθυντήριων γραμμών προτείνει μια διαδικασία για την υποστήριξη πρόσβασης των αρμόδιων αρχών σε γνώσεις εξειδικευμένων επιστημόνων σχετικά με παραμέτρους χρήσιμες σε αξιολογήσεις   επικινδυνότητας όταν αντίστοιχες πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες στην επιστημονική βιβλιογραφία ή σε δημόσια  προσβάσιμες  βάσεις δεδομένων.
Τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να υποβάλουν γραπτά σχόλια  έως   την  30η Σεπτεμβρίου 2013.
Για την υποβολή των σχολίων παρακαλούμε  όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που περιγράφονται στην παρακάτω ιστοσελίδα της EFSA:
http://www.efsa.europa.eu/en/consultations/call/130813.htmΔημοσιεύτηκε: 22/08/2013 [Επιστροφή]
EFSA
 
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 36 ΤΟΥ ΚΑΝ. (ΕΚ) 178/2002
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ EFSA
 
VIDEOS - INFOGRAPHICS