Εγκεκριμένα προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων |
Αποκλεισμένοι Φορείς Υλοποίησης |
Μεταβολή αδειοδότησης των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4763/2020. |
Νέα διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων Για την υποβολή αίτησης έγκρισης υλοποίησης προγράμματος εκπαίδευσης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων (Επιπέδου -1) παρακαλούμε όπως αναζητήσετε την φόρμα αίτησης στο παρακάτω αρχείο aitisi.doc. Σημείωση 3: Τροποποίηση του πίνακα του προς κατάρτιση προσωπικού και εντός των χρονικών περιορισμών που ορίζει η παρ. 9 του άρθρου 10 της ΥΑ 14708/2007 θα λαμβάνει χώρα με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@efet.gr με την ένδειξη «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ». Σημείωση 4: Μετά τη λήξη υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η καταβολή του χρηματικού ποσού ύψους 30 ευρώ ανά τελικώς καταρτιζόμενο μπορεί να πραγματοποιείται σε ένα από τους κάτωθι λογαριασμούς IBAN: ALPHA BANK: GR4701403490349002001000022 EUROBANK: GR7802602180000810201419155 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR5301101820000018200492470 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR0901710300006030151579670 ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: GR3001000240000000000269563 Ο επικαιροποιημένος πίνακας των εγκεκριμένων, από τον ΕΦΕΤ, εκπαιδευτικών προγραμμάτων προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων και των φορέων υλοποίησης στους οποίους έχουν ανατεθεί βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο: index.php/el/food-industry/ekpaidefsi-prosopikoy-epixeiriseon και στη συνέχεια στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο : Εγκεκριμένα προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων |
Εκπαίδευση του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων Επιπέδου 1 - γενικές πληροφορίες |
YA 14708 - όροι, προϋποθέσεις & διαδικασία υλοποίησης υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων και των ελεγκτικών αρχών και φορέων. |
Υ.Α. 439/2017 - Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 14708/17-8-2007 (1616 Β’) απόφασης Υπουργού Ανάπτυξης. |
Εγκύκλιος εφαρμογής Υ.Α. 14708/2007 |
Ελάχιστο Περιεχόμενο προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων Επιπέδου 1 |