Απριλίου 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Εκπαίδευση Προσωπικού Αρχών Ελέγχου

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του εκπονεί και εγκρίνει προγράμματα κατάρτισης του προσωπικού των Αρχών και Φορέων που διεξάγουν επισήμους ελέγχους στον τομέα των τροφίμων. Τα προγράμματα αποσκοπούν στην παροχή κατάλληλης κατάρτισης στο προσωπικό που διενεργεί επισήμους ελέγχους έτσι ώστε να εκτελεί ορθά τα καθήκοντα του, να τηρείται ενήμερο των εξελίξεων στον τομέα της αρμοδιότητάς του αναλόγως των απαιτήσεων καθώς επίσης και να διαθέτει ικανότητες για διεπιστημονική συνεργασία. 

Για το έτος 2021 πρόκειται να υλοποιηθούν 11 (έντεκα) εκπαιδευτικά προγράμματα, κατάρτισης των επιθεωρητών του Ε.Φ.Ε.Τ και των Συναρμοδίων Αρχών Ελέγχου,  μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης με χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας:


 

Α/Α

ΤΙΤΛΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ

ΛΗΞΗ

1

Κυρωτικό Ν.4235/2014 Ζητήματα εφαρμογής του Ν.4235/2014 - Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στον τομέα των τροφίμων

 

ΑΘΗΝΑ (Διαδικτυακά)

29/3/2021

31/3/2021

17/5/2021

19/5/2021

14/6/2021

16/6/2021

2

Αξιολόγηση συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (HACCP)- Μέθοδοι και τεχνικές δειγματοληψίας

 

ΑΘΗΝΑ (Διαδικτυακά)

5/4/2021

7/4/2021

24/5/2021

26/5/2021

23/6/2021

25/6/2021

3

Επίσημος  έλεγχος  στον τομέα του ελαιολάδου

 

ΑΘΗΝΑ (Διαδικτυακά)

12/4/2021

14/4/2021

4

Επίσημος έλεγχος στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων

 

ΑΘΗΝΑ (Διαδικτυακά)

19/4/2021

21/4/2021

31/5/2021

2/6/2021

5

Ιχνηλασιμότητα τροφίμων-Διεθνή Πρότυπα Διαχείρισης Ιχνηλασιμότητας Τροφίμων (ISO 22005:2007, GS1, κλπ.)

ISO 19011:2011 Guidelines for auditing management systems

 

ΑΘΗΝΑ (Διαδικτυακά)

10/5/2021

12/5/2021

7/6/2021

9/6/2021

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ
 
ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ