Print this page
Οδηγίες Επίσημων Ελέγχων
font size
decrease font size
increase font size
Βρίσκεστε εδώ:
Αρχική
Αρχές Ελέγχου
Οδηγός Επίσημου Ελέγχου Εγκαταστάσεων
Οδηγός για την κατάταξη των επιχειρήσεων τροφίμων σε κατηγορίες επικινδυνότητας και τον προσδιορισμό της συχνότητας επιθεώρησης
Οδηγός Επιθεώρησης HACCP
Κατευθυντήριες οδηγίες για την ευέλικτη εφαρμογή συστήματος αυτοελέγχου βάση των αρχών του HACCP
Οδηγίες για τον έλεγχο των υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα.
Οδηγός Δειγματοληψίας Και Ανάλυσης
Επικαιροποιημένες Οδηγίες Επισήμου Ελέγχου Προσθέτων Τροφίμων
Κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με τη δειγματοληψία για μικροβιολογική ανάλυση
Κατευθυντήριες οδηγίες για τον έλεγχο προσθέτων σε εγκαταστάσεις παραγωγής μιγμάτων για αρτοποιία-ζαχαροπλαστική.
Έλεγχοι για την εφαρμογή των Καν. (ΕΚ) 1829 και 1830/2003 σχετικά με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Μοντέλο Ενεργειών Συμμόρφωσης –ΜΕΣ
Έντυπο Πρωτοκόλλου Δειγματοληψίας